Oportunitate

Vila deosebita 15 camere, renovata integral, parcare, Cotroceni

O vila deosebita de 15 camere este disponibila pe piata imobiliarelor si nu oriunde, ci intr-una dintre cele mai frumoase zone ale Capitalei, in Cotroceni, in imediata apropiere a Parcului Romniceanu.

Vila este superba; a fost renovata integral cu bun gust si cu materiale si finisaje de cea mai buna calitate. Toata instalatia electrica a fost refacuta, iar instalatiile sanitara si termica au fost schimbate integral.

Ce poate fi mai frumos decat sa savurati o cafea la umbra si mirosul florilor de tei? Ei bine puteti profita de lucrurile acestea tot sezonul, deoarece locuinta dispune de 2 terase deschise, iar cea din fata are propriul tei. Si daca nu va place cafeaua ci preferati ceaiul, puteti sa il preparati din florile culese chiar in curtea dumneavoastra. Deasemenea curtea este suficient de spatioasa cat sa gazduiasca o masina si sa permita amenajarea spatiului verde deja existent dupa bunul plac.

Vila a fost amenajata astfel incat sa deserveasca unei firme: are foarte multe birouri somptuase, dar si o receptie la parter. Si cum abundenta atrage abundenta, acest imobil este unul perfect pentru a atrage si mai mult admiratia si respectul partenerilor dumneavostra de afaceri si pentru a incheia contracte de succes pe care le puteti sarbatori in lounge-ul modern situat la mansarda.

Fiind desfasurata pe 3 nivele, parter, etaj si mansarda, puteti imbina utilul cu placutul folosind imobilul ca o combinatie intre birou si resedinta dumneavoastra permanenta. Daca insa nu va place sa amestecati seviciul cu viata privata, aveti suficient spatiu cat sa il transformati in casa visurilor dumneavoastra.

Deasemenea casa dispune si de un demisol, unde se regasesc cateva camere de depozitare si camera tehnica cu centrala termica proprie.

Zona este frumoasa si linistita deopotriva, dar si foarte accesibila. Ne aflam la doar 2 minute distanta de Parcul Romniceanu, Stadionul Cotroceni si la o plimbare de 10 minute prin linistitul cartier Cotroceni de statia de metrou Eroilor.

Imprejur se gasesc magazine dintr-o gama foarte variata de la magazine cu instrumente muzicale, dealeri de masini, magazine de cauciucuri, magazine de biciclete, magazine de bijuterii, magazine cu produse cosmetice, magazine de cafea si bineinteles supermarketuri.

Ca si servicii, puteti beneficia de oficii postale, institutii bancare, birouri notariale, reparatii autoturisme, medicina muncii, laboratoare medicale, saloane de beauty sau centre de amuzament pentru copii.

Tot in zona se gasesc si institutii ale statului cum ar fi Inspectoratul Scolar Ilfovean, Punct Control si Relatii MAPN, Ministerul Apararii Nationale, Palatul Parlamentului, Sectia 17 Politie, dar si institutii de invatamant cum ar fi Scoala Gimnaziala 146 IG Duca, Scoala Gimnaziala 128, Universitatea Apararii Carol I, Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila sau Facultatea de Medicina Veterinara.

In apropiere se gasesc si cafenele si restaurante cum ar fi Ceainaria Infinitea, RePlace sau Restaurant Taj.

Va puteti petrece timpul liber in moduri variate: de la plimbari prin Parcul Romniceanu sau Gradina Botanica, pana la spectacole la Arenele BNR sau vizite la Muzeul National Cotroceni.

Va invit sa ne contactati pentru mai multe detalii si vizionari.

Localizare

Parc Romniceanu, Cotroceni, sector 5, Bucuresti

Pentru intrebari

Contactati-ne NON STOP

GALAXY IMOB

str. Dr. Nicolae Staicovici, nr. 17
sector 5, Cotroceni,
Bucuresti

Telefon: Afiseaza telefon

E-mail: Afiseaza email

Fa o oferta/Solicita vizionare

Fa oferta/Vizionare Raport Oferta